سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مخمل

اوقات شرعی
[ و چون روز نهروان به کشتگان خوارج گذشت فرمود : ] بدا به حال شما ، آن که شما را فریفته گرداند زیانتان رساند . [ او را گفتند اى امیر مؤمنان که آنان را فریفت ؟ فرمود : ] شیطان گمراه کننده و نفس‏هاى به بدى فرمان دهنده ، آنان را فریفته آرزوها ساخت و راه را براى نافرمانى‏شان بپرداخت ، به پیروز کردن‏شان وعده کرد و به آتششان درآورد . [نهج البلاغه]

:: ParsiBlog ::KhazoKhil ::

 
 
منوی اصلی

 RSS 
خانه
شناسنامه
پست الکترونیک
ورود به بخش مدیریت


بازدید امروز: 1
بازدید دیروز: 4
کل بازدیدها: 158721

 
 
درباره خودم
مخمل
مدیر وبلاگ : محسن[120]
نویسندگان وبلاگ :
محمد نخعی (@)[0]


 
 
لوگوی وبلاگ
 
 
خبرنامه
 
 
طراح قالب

 طراح : پایون  

 
 
فهرست موضوعی یادداشت ها

آفهای زیبا[90] . جک[20] . سولات مکرر . شبکه های اینترنتی . معرفی خودمون . انواع خطوط ارتباطی . اینترنت ماهواره ای . sms های جالب . آر اس اس چیست؟ .

 
 
آرشیو

جک
sms های جالب
آفهای زیبا
آر اس اس چیست؟
انواع خطوط ارتباطی
شبکه های اینترنتی
سولات مکرر
اینترنت ماهواره ای
ویروس I LOVE YOU
ایجاد پسورد برای پوشه های خود
خطاهای هنگام اتصال به اینترنت

 
 
لینک دوستان

محسن

 
 
لوگوی دوستان



 
 
وضعیت در یاهو

یــــاهـو  

 
 
انواع خطوط ارتباطی
 
یکشنبه 25 تیر ماه سال 1385
انواع خطوط ارتباطی

PSTN: منظور از آن شبکه مخابراتی عمومی می باشد. (Public Switched Telephone Network) خطوط آنالوگ معمولی: منظور از این خطوط همان خطوط تلفنی معمولی می باشد. نرخ انتقال Data  توسط این خطوط حداکثر  33.6Kb/s می باشد. استفاده از این خطوط برای اتصال به اینترنت در کشورمان بسیار رایج می باشد.
T1: نام خطوط مخابراتی مخصوصی است که در آمریکا و کانادا ارائه می شود. بر روی هر خط T1  تعداد  24  خط تلفن معمولی شبیه سازی می شود. هر خط T1  می تواند حامل 1.5Mb/s  پهنای باند باشد.
E1: نام خطوط مخابراتی مخصوصی است که در اروپا و همچنین ایران ارائه می شود. بر روی هر خط E1  تعداد  30  خط تلفن معمولی شبیه سازی می شود. هر خط E1  می تواند حامل 2Mb/s پهنای باند باشد. خطوط E1  نمی توانند همزمان هم Dialin  باشند و هم Dialout.
در حال حاضر برخی از شرکتها و سازمانهای خصوصی در ایران از E1  برای ارتباط تلفنی خود استفاده می کنند که مشخصه این سیستم  8  رقمی بودن شماره های این سازمانهاست.
ISDN: اساس طراحی تکنولوژی ISDN  به اواسط دهه  80 میلادی باز میگردد که بر اساس یک شبکه کاملا دیجیتال پی ریزی شده است .در حقیقت تلاشی برای جایگزینی سیستم تلفنی آنالوگ با دیجیتال بود که علاوه بر داده های صوتی ، داده های دیجیتال را به خوبی پشتیبانی کند. به این معنی که انتقال صوت در این نوع شبکه ها به صورت دیجیتال می باشد . در این سیستم صوت ابتدا به داده ها ی دیجیتال تبدیل شده و سپس انتقال می یابد .
ISDN  به دو شاخه اصلی تقسیم می شود . N-ISDN  و B-ISDN . B-ISDN  بر تکنولوژی ATM  استوار است که شبکه ای با پهنای باند بالا برای انتقال داده می باشد که اکثر BACKBONE  های جهان از این نوع شبکه برای انتقال داده استفاده می کنند ( از جمله شبکه دیتا ایران ) .
نوع دیگر B-ISDN  یا ISDN  با پهنای باند پایین است که برای استفاده های شخصی طراحی شده است . در N-ISDN دو استاندارد مهم وجود دارد. BRI  و PRI  . نوع PRI  برای ارتباط مراکز تلفن خصوصی (PBX) ها با مراکز تلفن محلی طراحی شده است . E1  یکی از زیر مجموعه های PRI  است که امروزه استفاده زیادی دارد . E1  شامل سی کانال حامل (B-Channel) و یک کانال برای سیگنالینگ ( D-Channel) میباشد که هر کدام  64Kbps  پهنای باند دارند .
بعد از سال 94  میلادی و با توجه به گسترش ایتنرنت ، از PRI ISDN  ها برای ارتباط ISP  ها با شبکه PSTN  استفاده شد که باعث بالا رفتن تقاضا برای این سرویس شد. همچنانکه در ایران نیز ISP  هایی که خدمات خود را با خطوط E1  ارایه می کنند روز به روز در حال گسترش است .
نوع دیگر ISDN، BRI است( نوعی که در کیش از آن استفاده شده ) که برای کاربران نهایی طراحی شده است. این استاندارد دو کانال حامل  64Kbps  و یک کانال برای سیگنالینگ با پهنای باند  16kbps  را در اختیار مشترک قرار می دهد .این پهنای باند در اواسط دهه 80 میلادی که اینترنت کاربران مخصوصی داشت و سرویسهای امروزی همچون HTTP ، MultiMedia ، VOIP  و .... به وجود نیامده بود ، مورد نیاز نبود همچنین برای مشترکین عادی تلفن نیز وجود یک ارتباط کاملا دیجیتال چندان تفاوتی با سیستمهای آنالوگ فعلی نداشت.
به همین جهت صرف هزینه های اضافی برای این سرویس از سوی کاربران بی دلیل بود و به همین جهت این تکنولوژی استقبال چندانی نشد . تنها در اوایل دهه  90  بود که برای مدت کوتاهی مشترکین ISDN  افزایش یافتند . پس از سال  95  نیز با وجود تکنولوژیهایی با سرعتهای بسیار بالاتر مانند ADSL  که سرعتی حدود 8Mb/s  برای دریافت و  640Kb/s  را برای دریافت با هزینه کمتر از ISDN  در اختیار مشترکین قرار میدهد ، انتخاب ISDN  از سوی کاربران عاقلانه نبود.
در حقیقت می توان گفت که ISDN BRI  تکنولوژی بود که در زمانی به وجود آمد که نیازی به آن نبود و زمانی که به آن نیاز احساس می شد ، با تکنولوژیهای جدید تری که سرعت بالاتر و قیمت بیشتر داشتند جایگزین شده بود .
Leased Line  یا Digital Subscriber Line  یا DSL  : خطی است که بصورت نقطه به نقطه دو محل را به یکدیگر متصل می کند که از آن برای تبادل Data  استفاده می شود. این خط دارای سرعت بالایی برای انتقال Data  است. نکته قابل توجه این که در دو سر خط Leased  باید مودمهای مخصوصی قرار داد.
خط Asynchronous Digital Subscriber Line  یا ADSL  : همانند خطوط DSL بوده با این تفاوت که سرعت انتقال اطلاعات آن بیشتر است.
Wireless: یک روش بی سیم برای تبادل اطلاعات است. در این روش از آنتنهای فرستنده و گیرنده در مبدأ و مقصد استفاده می شود. این آنتنها باید رو در روی هم باشند. برد مفید این آنتنها بین  2  تا  5  کیلومتر بوده و در صورت استفاده از تقویت کننده تا  20  کیلومتر هم قابل افزایش است. از نظر سرعت انتقال Data  این روش مطلوب بوده اما بدلیل ارتباط مستقیم با اوضاع جوی و آب و هوایی از ضریب اطمینان بالایی برخوردار نیست.
برگرفته از : http://forum.majidonline.com



محسن(جمعه 85 آبان 26 ساعت 12:25 صبح )

دیدگاه‌های دیگران ()

 

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
آفهای زیبا
معرفی خودمون
[عناوین آرشیوشده]
 
Copyright © 2006-KhazoKhil.Com All Right Reserved